Сповідь скандально-брехливого запроданця: Ілля Кива каже, що навмисно робить з себе такого як воно є

Ілля Кива вирішив пояснити свої скандальні дії. Наприклад – чому пестив власні геніталії у парламенті. Нардеп стверджує, що у такий спосіб хотів привернути до себе увагу, зазначають Патріоти України.

Політик каже, що упродовж багатьох років працював над відповідним образом. Все нібито для того, аби збільшити свою впізнаваність серед українців.

Кива хоче "наповнити прізвище сенсом"

Нардеп запевнив, що має чіткий план, якого вже давно намагається дотримуватися. Його перший етап полягав у тому, аби "стати зрозумілим та впізнаваним" для суспільства. Натомість тепер скандальний політик має намір "наповнити своє відоме прізвище змістом".

Хайп мені потрібен був тільки для того, щоб мене знали. А як по-іншому? Інакше треба було б платити гроші, щоб залучати ЗМІ,
– переконаний Кива.

Що ще політик каже про свій образ

Політик вважає, що йому вдалося сформувати образ "вузької, твердолобої, нахабної, самовпевненої й самозакоханої людини". Каже, що цьому підігрувала, зокрема, і його зовнішність. "Подивіться на мене: яскрава широка щелепа, зламаний ніс, розбиті бровні дуги, лисий, міцний", – наголосив Кива. Й додав, що через до нього, мовляв, легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика".

Мені був потрібен скандал, – Кива

Народний депутат запевнив, що для того, аби відповідати певному образу, він потребував скандальних ситуацій. Мовляв, саме тому були й маски Джокера, "поправлення члена" та псевдодзвінки Жиріновському.

Вся ця чехарда, яка дозволяла мені знаходитися завжди на перших позиціях в інформаційному полі країни,
– наполягав на своєму Кива.

Якими діями раніше відзначився нардеп

  • У жовтні 2019 року журналісти зафіксували на відео, як Кива торкався своїх геніталій. "Ну, чоловік поправив член, і що?", – відреагував він на те, що ці кадри оприлюднили.
  • Згодом скандальний нардеп прийшов у парламент в масці Джокера. Дмитро Разумков, який тоді був спікером Верховної Ради, заявив у відповідь, що нардепи "не бояться гумових масок".
  • Вже на початку 2020 року політика застали за нібито листуванням з росіянином Жиріновським. Втім, у депутата Держдуми заявили, що навіть не знають, хто такий Кива.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...