Спрацювали на відмінно: На Херсонщині ЗСУ знищили ворожу переправу та влучили у російські катери, - ОК "Південь"

Українські воїни продовжують завдавати втрат загарбникам на Херсонщині. За пів дня 2 вересня у росіян поменшало на 3 склади боєприпасів та щонайменше одну базу, передають Патріоти України.

Також захисники України знищили дві ворожі переправи та обстріляли російські катери. Про це повідомив спікер Оперативного командування "Південь" полковник Владислав Назаров.

За його даними, станом на 15:00 2 вересня російські загарбники зазнали серйозних втрат. Так, зокрема, добряче дісталося росіянам у Каховському районі. "У Каховському районі детонація БК + палає техніка кацапів. Також влучання у рашистські катери й переправу. Влучання в базу в районі Нової Каховки", – наголосив Назаров.

Боєкомплект загарбників знищено також у Бериславському районі Херсонської області. Влучання зафіксовано на складі БК у районі Високопілля і в переправу, споруджену окупантами в районі Дар'ївки, де було виведено з ладу єдиний на Херсонщині міст через річку Інгулець.

"Ми разом віримо": Сі Цзіньпін підтримав ідею Макрона щодо Олімпійського перемир’я

вівторок, 7 травень 2024, 10:22

Президент Китаю Сі Цзіньпін під час офіційного візиту до Парижа підтримав ідею президента Еммануеля Макрона щодо перемир’я в Україні, Секторі Гази та Судані на час Олімпійських ігор у столиці Франції. Як пише видання Le Monde, Макрон повідомив про ц...

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...