Справа була під Житомиром: На АЗС послали в глухий нокаут нардепа зі "Слуги народу", - ЗМІ

Юрій Заславський отримав травми – садна та подряпини обличчя, від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Юрій Заславський. Фото: Факти.

Пізно ввечері 5 червня на автозаправці ОККО біля села Зарічани Житомирського району сталася бійка між двома чоловіками, під час якої один з її учасників втратив свідомість та впав на землю. На виклик на місце події виїздила слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу поліції, повідомляють Патріоти України.

Постраждалим виявився народний депутат від політичної партії «Слуга Народу» Юрій Заславський. Чоловік отримав травми – садна та подряпини обличчя, від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Інформацію про даний інцидент підтвердили в пресслужбі ГУНП в Житомирській області, додавши, що наразі відкрито кримінальне провадження, встановлюються усі обставини події.

За інформацією сайту Верховної ради, Юрій Іванович Заславський, 1982 року народження, є членом депутатської фракції ПП «Слуга народу», директор ТОВ «Макрус ЛТД», проживає в м. Хмельницькому.

Джерело: "Житомир.Info"

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...