"Справа нелегка, сили 1 до 8": Арестович розповів про спробу окупантів оточити зону ООС

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів, що окупанти почали підтискати досить сильно зону ООС з півдня і півночі. Про це Арестович розповів у розмові із російським адвокатом і правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Із суттєвих змін - почали підтискати з півдня зону ООС доволі сильно до півночі теж. План з оточення наших військ там намагаються реалізувати на повну. Працюють там від душі, працює авіація, працює артилерія, працюють ракетні війська, наземна частина. Все гримить, все наступає", - сказав Арестович.

За його словами, на півночі окупанти трошки просунулися у бік Слов'янська і Краматорська. "Там оголосили евакуацію. Це не секрет, це офіційні дані. На півдні теж дуже сильно підтискають. Подивимося, що буде. Ніхто не очікував, що буде легко, враховуючи концентровану перевагу на цих двох ділянках. Сили 1 до 8, десь так схоже. Справа нелегка", - повідомив радник керівника Офісу президента.

Арестович нагадав, що людей попереджали, що буде два тижні найважчих боїв, плюс ситуація в Маріуполі. "Справа непроста. Це війна. Наша авіація працює, а то зараз подумають, що ми там покинули і бригади самі віддуваються. Це не так. Війна - вони працюють по нам, ми працюємо, відповідно. Подивимось, чим закінчиться", - уточнив він.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...