Справа Шеремета. "Це свідоме знищення українських патріотів на кшалт Сенцова": Ув'язнений волонтер Riffmaster зробив новорічне звернення до Рябошапки, Авакова, Зеленського

Андрій Антоненко, український рок-музикант більш відомий під ім'ям Riffmaster, написав лист - звернення до президента України Володимира Зеленського, міністра МВС та генерального прокурора. Текст листа розмістили на сторінці Free Riff в соціальній мережі Facebook, зазначають Патріоти України.

Ув'язнений, який підозрюється в організації вбивства Павла Шеремета, звернувся до Авакова, Рябошапки і Зеленського з питанням, яка мета у фальсифікації звинувачення.

"Панове міністр Аваков, генпрокурор Рябошапка, президент Зеленський! Я впевнений і знаю, що і ви знаєте, і впевнені в тому, що ми, які безпідставно підозрювані у справі Шеремета, є невинними у цій жахливій справі. Мене цікавить мета цього сфальсифікованого, ганебного, брехливого звинувачення проти нас. Це що, спроба втриматися в кріслі, отримати вищу посаду, або ви вже застосовуєте методи і методички російських ФСБ?", - написав Riffmaster.

Він зазначив, що це свідоме знищення українських патріотів і порівняв звинувачення з справами, які порушили проти Сенцова і кримських татар в Росії.

"Це що, свідоме знищення українських патріотів, які докладають всі зусилля для перемоги нашої країни, фабрикуючи на них кримінальні справи, до яких вони не причетні? Чим ваші дії відрізняються від дій російських окупантів на Донбасі ів Криму? Чим ваші дії відрізняються від дій ФСБ РФ? Чим ця брехлива, вигадана, ганебна справа відрізняється від справ Олега Сенцова і кримських татар, які сфабрикували ФСБ?" – додав Антоненко і закликав зупинитися.

"Відповідь: Нічим! Це ганьба вам, як міністру, генпрокурору та президенту! Зупиніться будь ласка. Вистачить! Досить вбивати народ України. Поверніть нам наші життя! Рок-музикант, штаб-сержант ССО ВСУ. Честь маю. Антоненко Андрій", - резюмував Riffmaster.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...