"Справа в резонансі": Тищенко зізнався, що займається волонтерством заради піару

Одіозний нардеп, заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко назвав справжню мету своєї волонтерської діяльності. За його словами, для нього це просто політичний піар. Про це йдеться в сюжеті BIHUS.info, передають Патріоти України.

Тищенко почав активно волонтерити з початку повномасштабної війни в Україні. Однак у розпорядженні журналістів з'явився аудіозапис, який свідчить про те, що нардеп піариться на волонтерстві.

"До нас потрапив запис однієї телефонної розмови Миколи Тищенка. Розмова ця свіжа, липнева. З ким він говорив ми не знаємо. Говорив сам Тищенко. Говорив про політику, про піар і ще про багато речей, які не варто було б обговорювати настільки голосно. Тищенко обговорює діяльність свого благодійного фонду. Розповідає про вже проведені благодійні вечері. У Празі та Парижі. І будує плани на наступні", - зазначила журналістка Анастасія Усенко.

На "злитому" аудіо чоловік з голосом, подібним на Тищенка домовляється з кимось про проведення "благодійної вечері" у Нью-Йорку.

"Зараз до мене запит прийшов на $1,5 млн. Купити дрони. Гроші є, не в грошах справа. Справа в самому резонансі, бо для мене це політична (далі нерозбірливо - ред.)…", – каже на аудіо чоловік, голос якого схожий на голос Тищенка.

Крім того, журналісти-розслідувачі з'ясували, що Тищенко ще й недобросовісно ставиться до волонтерської діяльності. Зокрема, нардеп передав кілька 40-річних бронежилетів територіальній обороні Києва, які прострілюються пістолетними кулями.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...