Справдливість є? Суддю з Броварів засудили до шести років в’язниці за хабар

Вищий антикорупційний суд засудив до шести років в’язниці суддю Броварського міськрайонного суду Київської області, яку звинувачували у хабарництві. Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро України, передають Патріоти України.

Суддю визнали винною в отриманні хабара у розмірі 1000 євро за прийняття рішення про повернення вилученого майна в межах справи про адміністративне правопорушення, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Згідно з вироком, судді призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією автомобіля і земельної ділянки та позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням правосуддя, строком на 3 роки. Вирок Вищого антикорупційного суду може бути оскаржений протягом 30 днів з моменту його оголошення.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...