Справу заарештованого нардепа Дубінського передали до суду

Олександр Дубінський зустрів Новий рік у СІЗО. Має гарні шанси затриматись за гратами надовго

Народного депутата Олександра Дубінського судитимуть за підроблення документів для виїзду за кордон. Про це повідомив Офіс генерального прокурора у вівторок, 9 січня.

Розслідування встановило, що Дубінський вніс неправдиві відомості до офіційних документів, які дозволили йому виїхати за кордон.

"Він підготував заяву від свого імені, на ім'я міністра охорони здоров’я України з проханням надати йому документи необхідні для перетину державного кордону України у зв’язку з терміновою необхідністю супроводу його батька на лікування", – йдеться у повідомленні.

Отримавши документ нардеп самостійно перетнув державний кордон на наступний день після виїзду його батька. Після цього останній повернувся до України набагато раніше, ніж Дубінський. Народний обранець перебував поза межами України понад місяць на відпочинку.

"Згідно отриманої інформації під час перебування за кордоном він встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію. Зокрема, в Іспанії обвинувачений зупинявся у двох готелях у Барселоні та у її передмісті", – додали у відомстві.

Офіс генпрокурора скерував до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата за фактом службового підроблення (ч.1 ст.366 КК України). Санкція статті передбачає до трьох років в'язниці.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...