Справи трускавецькі: Як Зеленський міняє керівництво своєї партії

Керівник виборчого штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко може змінити діючого главу партії Дмитра Разумкова на чолі політсили. Про це заявив керівник прес-офісу "Слуги народу", новообраний депутат від "СН" Євгенія Кравчук, зазначають Патріоти України.

Як вже відомо, на посаду голови Верховної Ради України фракція делегує Дмитра Разумкова, на посаду першого заступника голови ВР – Руслана Стефанчука.

"Партію "Слуга Народу" може очолити Олександр Корнієнко. Кандидатом на посаду голови фракції є Давид Арахамія. У нього буде 15 заступників. Також є пропозиції щодо кандидатур керівництва комітетів Верховної Ради".

У свою чергу нардеп Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що прізвища нових керівників Верховної Ради та партії "Слуга народу" оприлюднив на зустрічі з депутатами президент Володимир Зеленський.

"Претендентів на посаду прем'єр-міністра поки не названо", - додав Лещенко.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...