"Справжні чоловіки так не поводяться": Беленюк прокоментував образи журналістів Бужанським та Дубінським

Нардеп та спортсмен Жан Беленюк заявив, що у спорті подібна поведінка просто неприйнятна.

Жан Беленюк. Фото: НВ.

Жан Беленюк, народний депутат від Слуги народу і дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби, в інтерв'ю відреагував на образи на адресу журналістів з боку колег по фракції.

З Беленюк спілкувалася журналіст НВ Ольга Духніч, яку нардеп від Слуги народу Максим Бужанський раніше назвав «тупою вівцею». «З ним погодився інший ваш колега по партії Олександр Дубинський. Потім цей же депутат встиг образити журналістку 24-го каналу і журналіста-історика Вахтанга Кіпіані. Як ви думаєте, у чому мотив ваших колег так вибудовувати відносини з журналістами, і як ви до цього ставитеся?» — запитала Духніч у Беленюка.

Спортсмен заявив, що вважає це «негідною поведінкою чоловіка щодо слабкої статі, жінок». «Я вважаю, що це робиться задля якогось особистого чорного піару, хайпу. Назви він вас просто непорядним журналістом, ніхто б нічого не обговорював. У нас у боротьбі не прийнято так хайпувати. Якщо не поважаєш людину — скажи їй це в обличчя», — пояснив свою точку зору депутат.

Джерело: НВ

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...