Справжні друзі вже тут: Президенти Польщі, Естонії, Латвії та Литви прибули в Київ (фото)

До Києва вже прибули президенти 4 країн Європи - Польщі, Естонії, Литви та Латвії. Вони проведуть зустріч із Володимиром Зеленським, інформують Патріоти України.

Анджей Дуда, Гітанас Науседа, Алар Каріс та Егілс Левітс приїхали до Києва потягом Укрзалізниці. На вокзалі їх зустріла українська делегація на чолі з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Мета візиту

Президент Польщі та країн Балтики приїхали до Києва, щоб висловити свою підтримку президенту нашої країни та всьому народу. З Зеленським будуть говорити про політичну та військову допомогу.


Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....