Справжні фашисти: Солдати путіна у захопленому Вовчанську стратили чотирьох бійців ЗСУ

Російські загарбники стратили чотирьох українських військових у місті Вовчанську Харківської області. Про це повідомила обласна прокуратура у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України.

"Прокурорами вже розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов’язаних з умисним вбивством чотирьох військовополонених – військовослужбовців Збройних сил України, яких російські військові за наказом командування влітку 2024 року стратили на території агрегатного заводу у місті Вовчанськ", – йдеться у повідомленні.

Приводом для початку розслідування були допити військовополонених росіян, у процесі яких і було отримано свідчення щодо вчинення цього злочину.

Як відомо, нещодавно українські захисники звільнили агрегатний завод у Вовчанську.

Раніше в мережі опублікували відео, на якому росіяни розстрілюють одразу 16 українських військовополонених на Покровському напрямку. Це наймасовіша страта з початку російського вторгнення в Україну.

Загалом правоохоронці встановили 93 випадки страти бійців ЗСУ на полі бою. Цьогоріч відбулося 80% страт українських полонених.

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...

10 років зі зброєю в руках воював проти України: У РФ затримали дуже популярного Z-блогера, який накинувся на Путіна (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 18:29

У Росії затримали Z-блогера із понад 300 тис. передплатниками Єгора Гузенко ("Тринадцятий") . Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За словами визначного рашиста, він приїхав додому, але потрапив ...