Справжні герої: Українських військових на Херсонщині зустрічали з хлібом і сіллю (відео)

У мережі показали нове відео, як мешканці ще нещодавно окупованого населеного пункту Херсонщини зустрічали захисників України. Люди принесли нашим воїнам квіти та хліб-сіль на вишитому рушнику, передають Патріоти України.

Із кожним Героєм мешканці села обіймалися, дякуючи за звільнення від російських загарбників. Відповідні кадри зняв один із військовослужбовців.

Як видно на відео, жінки вийшли до воїнів із букетами та дарували кожному по квітці. Деякі не могли стримати емоцій і плакали. Крім цього, захисникам винесли хліб на вишитому червоними нитками білому рушнику."Хлопці жартують, що їх одружувати хочуть", – зазначив у пості автор Telegram-каналу.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...