Справжня російська "турбота": Окупанти у Мелітополі роздали місцевим жителям неробочі електроплити

У тимчасово окупованому Мелітополі місцевим жителям представники окупаційної влади роздають зіпсовані електроплити. При цьому реальної допомоги місцевим жителям не надають. Про це повідомляє видання РІА-Мелітополь, передають Патріоти України.

"Одна з найболючіших тем для мешканців тимчасово окупованої Мелітопольщини – відсутність газопостачання. Нагадаємо, що блакитне паливо перестало надходити до будинків і квартир у регіоні ще на початку липня через пошкодження магістрального газопроводу внаслідок бойових дій", – йдеться у повідомленні.

Буквально днями пропагандисти знімали в підірваному партизанами штабі черговий ролик про "мелітопольців, що голодують". На камеру загарбники роздавали місцевим мешканцям продуктові набори та електричні плити. "Що стосується останнього, то прилади людям доводиться брати з рук рашистів хоча б тому, що купити їх їм банально нема за що – після окупації більшість містян втратили джерела доходу. Тільки ось якість цих електроплит від рашистських благодійників залишає бажати кращого", – пише видання.

"Влітку ще пів біди: спека, можна і холодною водою помитися. А як взимку бути? Орки то втечуть, а ми залишимося", – запитує містянка.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...