Справжнє мракобісся: Глава РПЦ змусив росіян молитися Путіну на гігантському екрані, як "святому" (відео)

Глава РПЦ змусив росіян молитися Путіну на гігантському екрані, як "святому". ВІДЕО

Під час так званого "Всесвітнього руського народного собору" глава РПЦ Кирило змусив присутніх молитися на російського диктатора Володимира Путіна, як на якогось "святого". Про це свідчить опубліковане в соцмережах відео з цього шабашу, передають Патріоти України.

На ньому, зокрема, видно, що на сцені було встановлено гігантський екран із зображенням Путіна, по обидва боки від якого повісили дві ідентичні ікони з Ісусом Христом, розмір яких виявився значно меншим, ніж у глави кремлівського режиму.

Через це склалося враження, що росіяни моляться саме на свого вождя. Очевидно, що таким ось чином російська пропаганда намагалася провести такі собі «паралелі» між сином Господа і воєнним злочинцем, який перебуває у міжнародному розшуку за викрадення українських дітей, натякаючи «глибинному народу» на його «виняткову місію».

Своєю чергою користувачі соцмереж після цього мракобісся зазначили, що тепер із нетерпінням чекають, коли ж цього кривавого «месію» нарешті розіпнуть.

Тим часом і сам Кирило, справжнє ім'я якого Володимир Гундяєв, не проти зарахувати себе до лику «святих» ще за життя. Так, раніше у резиденції глави РПЦ у Даниловому монастирі в Москві помітили картину, на якій він стоїть поруч із Трійцею з відомої роботи Андрія Рубльова.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...