"Справжнє обличчя дня Росії": У Маріуполі показали, на що окупанти перетворили місто

Росія повністю зруйнувала багатостраждальне українське місто Маріуполь. Розбиті будівлі, розстріляні "швидкі", знищена промисловість та тисячі вбитих - це те, що зробили окупанти з колись квітучою "столицею" Приазов'я, передають Патріоти України.

Відео з руїн Маріуполя якнайкраще показує, що собою являє Росія. Шокуючі кадриопублікував радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Маріуполь. Що подарувала Росія українському Маріуполю? Зруновані життя, зруновані домівки, втрату близьких та рідних, відстуність майбутнього. Нескінченний запах смерті по місту скрізь. Ось воно - справжнє обличчя “дня росії", - написав Андрющенко. На кадрах видно зруйновані вщент будівлі та розграбовані крамниці й офісні приміщення.

Хтось з окупантів, які вивозили з розбитих будівель майно, "загубив" офісний стілець - він так і лишився самотньо бовваніти посеред розбитої дороги. Російські окупанти розстрілювали навіть "швидкі" - одна з них так і лишилася стояти там, де була підбита.

Практично з будь-якої точки міста видно зруйнований металургійий комбінат "Азовсталь" - колись одне з ключових підприємств міста, а нині - символ безмежної мужності та незламності захисників Маріуполя. Перефарбувати огорожу на мосту, який досі забарвлений у кольори українського прапора, окупанти ще не встигли.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...