Справжній герой! Український боєць самотужки знищив п'ятьох найманців РФ на Донбасі, - Бутусов

Український військовослужбовець на Донбасі самотужки ліквідував весь особовий склад ворожого опорного пункту - п'ятьох російських найманців - і благополучно повернувся. Вони регулярно порушували перемир'я і обстрілювали позиції ЗСУ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов. Він зазначив, що боєць повинен отримати звання Героя України, передають Патріоти України.

За словами журналіста, це сталося в 2021 році. Коли саме, він не уточнив, але додав, що події відбувалися в сірій зоні. "Один український воїн зайшов на позиції противника і поодинці знищив весь особовий склад опорного пункту, що порушував умови перемир'я і обстрілювали українські пости", – написав Бутусов.

Журналіст зазначив, що у ліквідованих окупантів були російські паспорти, що підтвердив сам противник, оприлюднивши особисті дані. "Слова про боротьбу з російською окупацією – це добре, але переконливіше якнайшвидше побачити, коли буде нагороджений званням Герой України людина, яка вчинила найприголомшливіший подвиг 2021 року", – підкреслив Бутусов. Він пообіцяв з часом оприлюднити більше подробиць.


Важливіший за Кримський міст: Андрющенко пояснив, який об'єкт РФ потрібно знищити раніше

вівторок, 21 травень 2024, 16:30

За прогнозами української розвідки, 2024 рік може стати останнім для Кримського мосту, якому відводиться роль військової переправи. Водночас є більш важливий логістичний об'єкт, що зв'язує територію РФ з окупованим півднем України. Про це в коментарі "...

Росіяни вдарили ракетою по інфраструктурі Конотопу

вівторок, 21 травень 2024, 15:53

Російська окупаційна армія у вівторок, 21 травня, завдала рекетного удару по інфраструктурі Конотопу Сумської області. Про це повідомила Сумська ОВА. . Вказано, що ворог атакував виробничу інфраструктуру міста. Наразі на місці влучання працюють всі нео...