"Справжній совок і антисеміт": ЗСУ ліквідували під Харковом екскандидата в депутати Держдуми РФ із Воронежа (фото)

Денис Ларін, 45-річний "доброволець" окупаційних військ РФ з Воронежа, був ліквідований в Україні. У минулому він був "екологічним активістом", а також кандидатом у депутати Держдуми Росії. Про загибель Ларіна повідомили в пресслужбі департаменту природних ресурсів та екології Воронезької області. За даними росЗМІ, окупант загинув у бою під Харковом, "виконуючи бойове завдання", інформують Патріоти України.

2020 року балотувався в депутати міської та обласної дум Воронежа, а 2021 року був кандидатом у депутати Держдуми РФ Думи по воронезькому Правобережному округу. Був учасником Другої чеченської війни, закінчив Нижегородський інститут МВС, працював в органах боротьби з економічними злочинами.

"Судячи з його персональної сторінки соцмережі в "ВК", особливим інтелектом не відрізнявся, мав чітко виражений совковий менталітет, а також великоросько-шовіністичні та антисемітські нахили", – зазначив блогер-розслідувач і волонтер InformNapalm Іраклі Комахідзе.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...