Спробував побідкатися: Путін заявив, що Росія "хотіла стати частиною цивілізованого світу", але їм завадили

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ завжди нібито хотіла стати частиною цивілізованого світу, проте на росіян там не чекали. Про це пишуть російські пропагандисти, передають Патріоти України.

Путін вкотре побідкався на розвал СРСР, заявивши, що "вони самі це допустили". І після цього Росія нібито робила спроби стати частиною цивілізації, але у неї нічого так і не вийшло.

"Ми завжди хотіли бути частиною цього так званого цивілізованого світу. І після розвалу СРСР, який ми допустили власними руками, нам здавалося, що з дня на день ми станемо частиною цього так званого цивілізованого світу. А як з'ясувалося, нас там не чекали. Незважаючи на всі наші зусилля і спроби", - заявив диктатор. Водночас Путін додав, що росіяни дотримуються інших принципів, ніж цивілізовані країни.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...