​Спростовувати не став: Путін через американські ЗМІ знов відповів Байдену на "вбивцю"

Російський президент Володимир Путін напередодні своєї зустрічі з американським колегою Джозефом Байденом дав інтерв'ю телеканалу NBS, зазначають Патріоти України.

Зокрема Х*йло прокоментувало слова президента США про нього як про "вбивцю". Анонс інтерв'ю був опублікований на сайті NBS. В ході бесіди журналіст поцікавився у Путіна: "Пане президенте, Ви вбивця?"

Спростовувати цю заяву глава Росії не став. Він переконує, що вже "звик ... до атак з різних сторін" і його подібні заяви "не дивують". "Я таких звинувачень чув десятки", - запевнив Путін.

Вбивця сотень тисяч людей на планеті додала, що через цей "ярлик" не буде "навіть злегка переживати". Х*йло також дало зрозуміти, що не ображається на Байдена за слово "вбивця" і готовий надалі співпрацювати.

"Ми не жених і наречена і не клянемося один одному у вічній любові і дружбі. Ми партнери і в чомусь змагаємося один з одним", - заявив Путін.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...