"Сприяє перемозі України": Буданов підтримав форум російської опозиції у Львові

Начальник ГУР Кирило Буданов підтримав проведення форуму російської опозиції, що пройшов у Львові у четвер, 23 травня. Про це повідомляє ГУР на своєму сайті, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, в роботі форуму взяли участь представники політичної та озброєної опозиції до путінського режиму, зокрема й делегати від добровольчих підрозділів, які воюють у складі Сил оборони України.

«Начальник ГУР МОУ Кирило Буданов підтримав проведення подібного заходу як одного з проявів боротьби проти кремлівської диктатури, що також сприяє перемозі України над державою-агресором», — зазначає Головне управління розвідки.

На думку ГУР, подібні події наближають кінець режиму російського диктатора Володимира Путіна та сприяють консолідації усіх сил, метою яких є повалення диктатури в РФ та поразка Кремля у війні проти України.

Раніше у четвер стало відомо, що у Львові відбувся форум російської опозиції, у якому нібито взяли участь 40 російських опозиційних об'єднань, а також представники Ради та Офісу президента. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що надіслав запити до відповідних органів.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...