Спритність рук, або "Освічена сатрапія" як локомотив розвитку людства: Радник Єрмака пояснив, що наразі цензура - частина свободи слова

Схоже Банкова готова використати механізми "глибинної державності" США щодо запобігання узурпації влади неадекватним обранцем, як привід та відправну точку для досить корупційного та авторитарного режиму визначати де пролягає межа цензури

Мілованов готовий стати цензором режиму Зеленського?

Радник глави ОП Єрмака і колишній міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що цензура в соціальних мережах вже давно стала частиною свободи слова, , переварюють Патріоти України.
Так бурхливий фінансист та екс-міністрів фінансів відреагував у себе в Faceook на скандал з блокуванням аккаунта Трампа в Твіттері.
"Сьогодні цензура стала невід'ємною частиною свободи слова. Ті, хто маніпулюють, створюють фейки і альтернативну реальність, можуть і повинні бути заблоковані. Свобода слова - це про різноманітність ідей, про критику, про альтернативні погляди та інтерпретації фактів, але не про брехню, конспірологічні теорії, і "факти" яких не було ", - стверджує Зереформатор.
При цьому Милованов розповів, що така ситуація актуальна і для України.
"Це стосується і нас. Україна повинна знайти баланс між свободою слова і національною безпекою в рамках інформаційної війни Росії з Україною ", - написав він.

Сьогодні цензура стала невід’ємною частиною свободи слова. Ті, хто маніпулюють, створюють фейки і альтернативну реальність, можуть і мають бути заблоковані.

Свобода слова - це про різноманітність ідей, про критику, про альтернативні погляди і інтерпретацію фактів, але не про неправду, конспірологічні теорії, та «факти» яких не було.
Це стосується і нас. Україна має знайти баланс між свободою слова і національною безпекою в рамках інформаційної війни Росії з Україною".

Варто згадати, що за час каденції Зеленського під репресивний маховик держави підпадали практично тільки представники демократичного та проєвропейського табору держави, п'ята колонна Москви в особ ОПЗЖ та пов1язаних з нею структур та телекомунікацій лише розквітали та посилювалися. І це не зважаючи на всі потужні засоби державного впливу протистояти агресії. То на кого буде спрямована "демократична цензура" пана Милованого? Чи не на користь промосковських сил?


Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...