"Спиш, а тут й***ний вибух, вікна навиліт": Цаплієнко поділився відео із розповіддю очевидця останніх подій у Криму

Місцеві жителі селища Новофедорівка в окупованому Росією Криму, де 9 серпня було знищено авіабазу окупантів, не вірять в офіційну версію "влади" про "підрив на складі боєприпасів", оскільки чули вісім чітких вибухів у різних місцях аеродрому. Внаслідок інциденту є поранені та щонайменше 4 загиблих. Про це розповів очевидець подій, судячи з форми, співробітник кінологічної служби РФ, у відео, яке поширили Telegram-канали, передають Патріоти України.

Він повідомив, що ударів по самому населеному пункту не було – тільки по аеродрому, проте вибуховою хвилею та осколками накрило "немалий шматок" селища, у будинках вилітали вікна. "Ось спиш собі в квартирі, спиш, тут й***ний вибух, вікна навиліт", – поскаржився кримчанин.

"Є загиблі. Скільки – не знаю, сподіваюся, небагато. Я, принаймні, вже зіткнувся з чотирма або п'ятьма загиблими. Поранені є. Офіційна версія, яку поки що надали, – це "підрив на складі боєприпасів", але поки що цивільні сумніваються, оскільки низку вибухів було чутно з боку аеродрому з різних місць, не з одного. Неофіційна версія, яка зараз гуляє, що було вісім ударів", – розповів очевидець.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....