"Ср...ли они на санкции"? Бійка "ма-асквічєй" за цукор (відео)

"Москва. Не Єкатєрінбурґ, не Тамбов якийсь. Москва. І бійка "ма-асквічєй" за цукор)). "Господи помилуй, москвичи за сахар дерутся, люди! Это ужас какой, господи!". Ну звісно ж "срали они на санкции"!)) І в них "цукру повно", як офіційно заявляє їхня влада. І "ніякого дефіциту немає", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зауважте: вони вже товчуться за їжу, але жодного писку про причини. І протестувати проти влади, котра нападом на Україну і спричинила оце (а з кожним днем буде гірше), виходить так само гордих 0, 00005% "насєлєнія".
Я продовжую стверджувати: тільки голодні бунти внаслідок повної ізоляції можуть змусити оцих до якихось серйозних заворушень".

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: