"США будуть втягнуті в війну": У Кремлі відреагували на дозвіл Україні бити по РФ наданою зброєю

У Кремлі відреагували на те, що Україна отримала від США дозвіл на використання американської зброї для ударів по території Росії. Рішення прокоментував речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

Представник кремлівського «фюрера» заявив, мовляв, Україна вже намагається завдавати ударів по території Росії американською зброєю. Не зміг Пєсков обійтися і без звинувачень на адресу Вашингтона. З його слів, йдеться про втягнення Штатів у війну або, як сказав речник Путіна – у конфлікт.

Сам же Володимир Путін у коментарі пропагандисту Зарубіну заявив, що завдання для високоточної західної зброї формують у країнах НАТО. Це переважно невеликі країни із густозаселеними територіями. Їм варто пам’ятати про цей факт, коли вони битимуть по території Росії.

"Щось від цього отримає": Умланд заявив, що Китай зацікавлений у війні в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 14:25

Війна Росії проти України є вигідною для Китаю, він хоче отримати для себе певні переваги. Судячи з того, як Пекін підтримує Москву в її агресії проти нашої держави, він явно зацікавлений в її продовженні. Про це в коментарі OBOZ.Talk сказав кандидат ...

"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 13:30

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають...