США можуть без використання ядерної зброї знищити армію РФ одним потужним ударом, - авіатор

Один американський літак Роквелл B-1 Лансер без заходження у повітряний простір може знищити весь чорноморський або балтійський флот Росії. Про це в ефірі "Еспресо" розповів президент Всеукраїнської авіаційної асоціації "АОПА-Україна" український авіатор Геннадій Хазан, передають Патріоти України.

"Ми маємо розуміти, що у Росії наші партнери ніколи не зменшували рівень отримання інформації за допомогою розвідувальних літаків. На сьогодні США без застосування ядерної зброї, а тільки з використанням конвенціональної, можуть знищити збройні сили Російської Федерації одним потужним ударом", - сказав Геннадій Хазан.

На думку українського авіатора, один американський літак Роквелл B-1 Лансер без заходження у повітряний простір може знищити весь чорноморський або балтійський флот.

"І один літак Роквелл B-1 Лансер, лише один літак у стані знищити чорноморський флот, а там лишилася уже флотилія, або балтійський флот у повному складі. Один літак. Не ескадра, не дивізія. Підніметься у повітря і без входу в систему протиповітряної оборони тієї країни, куди буде атака. Тобто президент США сказав, що ми знищимо ваш флот, якщо ви, боронь боже, спробуєте застосувати якусь там тактичну ядерну зброю, то ви отримаєте по повній програмі", - розповів він.

Геннадій Хазан переконаний, що американський літак є вагомим аргументом для російського диктатора Володимира Путіна, який погрожує світу застосуванням ядерної зброї проти України.

"Американський літак B-1 Лансер використовується для цілевказання для крилатих ракет і решти озброєння США. Власне, цей літак веде розвідувальну роботу й дає цілевказання конкретній конвенціональній зброї. Тому на сьогодні знищити збройні сили Російської Федерації протягом однієї ночі, наприклад, без використання ядерної зброї, США можуть спокійно. Тому їм є чим брязкати біля вуха того бункерного діда. Вони як брязкнуть, звідтіля лайно полетить у різні сторони", - додав Геннадій Хазан.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...