США не бачать ознак, що Росія готується застосувати ядерну зброю, - глава Держдепу

США не вбачають ознак, що Росія готується до застосування ядерної зброї проти України, заявив глава Держдепу Ентоні Блінкен. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

«Ми дуже уважно стежимо за тим, чи Росія робить насправді щось, що вказує на те, що вони розглядають можливість використання ядерної зброї. На сьогодні ми не бачили, щоб вони робили такі дії», - сказав Блінкен.

При цьому він додав, що США серйозно ставляться до погроз російського диктатора Володимира Путіна. "Що стосується намірів президента Путіна, я не збираюся будувати здогади про те, що в нього на думці, я можу просто сказати вам, що ми плануємо всі можливі сценарії, включаючи цей", - сказав Блінкен.

21 вересня російський диктатор Володимир Путін після оголошення мобілізації у РФ вкотре пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї, сказавши, що "це не блеф".

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що ризик застосування Росією тактичної ядерної зброї є, але її якість та стан викликає питання.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...