"США определились со стратегией на ближайшие годы - додавить Путина", - політтехнолог Голобуцький

У німецькій пресі з'явилася інформація про подробиці переговорів Білого дому і Берліна про долю "Північного потоку - 2". Нібито німецька сторона запропонувала американським чиновникам замість закриття будівництва газопроводу повну підтримку України і будівництво заводу в Маріуполі. Про це в коментарі ЗМІ розповів політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"В Bloomberg вышла информация о том, что все это не серьезно. Байден собирается давить этот "поток" до конца, и Блинкен (государственный секретарь США – ред.) предупредил всех, кто вовлечен в этот проект, что их коснутся американские санкции. Я думаю, что после того как Байден назвал "убийцей" Путина… стратегия выработана на ближайшие годы.

США будут додавливать Путина, повышать ставки. Все прекрасно понимают, что ни экономическим, ни другим способом Путин ответить не может. Вообще смешно выглядит, когда человек пугает ядерным оружием и так трясется над этой трубой газовой, которую не могут протянуть несколько лет", - сказав Голобуцький.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...