США передадуть Україні 23 патрульні катери компанії Metal Shark (фото)

Американська компанія зі штату Луїзіана повідомила, що США передадуть 23 патрульні катери їхнього виробництва. Про цеповідомляє сайт виробника Metal Shark, передають Патріоти України.

У межах нового пакету допомоги Україні Сполучені Штати передадуть патрульні катери для захисту берегової лінії, портів і річок. Перше постачання міститиме 6 катерів.

Заявляється, що на верфі Metal Shark уже повним ходом іде виробництво інших 17 суден для України:

  • 10 патрульних суден Defiant із рульовою рубкою
  • 4 патрульних катерів Defiant із центральною консоллю
  • 3 катери Fearless — це високоефективні катери-переховавачі

Повідомляється, що кожне судно буде оптимізовано для місії в Україні. Metal Shark — це багатопрофільна суднобудівна компанія, що спеціалізується на проєктуванні та будівництві зварних алюмінієвих і сталевих суден завдовжки від 16 футів (4,8 метра) до понад 300 футів (майже 100 метрів) для оборонних, правоохоронних органів і комерційних операторів.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...