"США и Европа готовятся к ядерной войне": У Путіна злякалися потужного удару

У Росії запанікували через розміщення ядерного озброєння США в Європі. У Москві впевнені, що це є підготовкою до його застосування. Зокрема, про це заявив директор департаменту з нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Володимир Єрмаков, повідомляють Патріоти України.

"На жаль, деякі залежні від Вашингтона країни вдають, що нічого не відбувається, або просто бояться навіть замислитися над провокаційністю того, що в XXI столітті на території Європи йде підготовка до застосування ядерної зброї з підключенням неядерних держав", – стверджує він.

Він також розкритикував європейські країни за те, що вони нібито дозволяють Вашингтону наражати їх на небезпеку. "Про яке зміцнення режиму ядерного нерозповсюдження можна серйозно в такому випадку говорити, коли, здавалося б, "цивілізовані європейські країни" продовжують бездумно ставити себе на грань ядерної катастрофи і повного самознищення?" – сказав Єрмаков.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...