"Сс*ні тварюки": "Вагнерівці" звинуватили ПВК "Газпрому" у втечі з позицій (відео)

Російські загарбники з ПВК Вагнера ниють, що найманці Газпрому втекли від українських захисників, кинувши свої позиції під Бахмутом. Відео з відповідними звинуваченнями було опубліковано у прокремлівських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

«Сусіди, які стояли у нас на флангах, так звана „ДРО Поток“, газпромівська ПВК, про яку наш директор говорив, у повному складі вночі кинули свої позиції, кинули зброю і з'їб*лися звідти просто як сс*ні тварюки. Доводиться закривати дірки самотужки. Ось і витік блакитний потік», — розповів один із вагнерівців.

При цьому навряд чи він міг записати це відео без відома свого ватажка Євгена Пригожина, оскільки воно було поширене, зокрема, і на його пропагандистських ресурсах. Варто також додати, що газпромівський Поток підпорядковується ПВК Редут, підконтрольному міноборони РФ.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...