ССО "Азов Харків" звітує: Українські військові звільнили ще чотири села на Харківщині та взяли під контроль державний кордон (фото)

Підрозділи ССО "Азов Харків" і 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого зачистили прикордонні території у Харківській області. ЗСУ відновили контроль над державним кордоном від селища Веселе до міста Вовчанськ. Про це повідомляє офіційний канал загону Сил спеціальних операцій "Азов Харків", передають Патріоти України.

Зазначається, що наразі повністю деокуповано райони населених пунктів Тернова, Варварівка, Ізбицьке й Стариця. "Сьогодні силами ССО "Азов Харків" та 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого було звільнено та зачищено весь північний схід Харківської області – від селища Веселе до міста Вовчанськ. Повна деокупація районів Тернова, Варварівка, Ізбицьке, Стариця. Взято під контроль державний кордон. Більш детальну інформацію та відео очікуйте згодом", – йдеться у повідомленні.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...