ССО ЗСУ закинули в тил "противника" диверсантів на конвертоплані (фото, відео)

Під час навчань "Сібріз-2021" група спеціального призначення 73-го морського центру спецоперацій ЗСУ здійснила висновок в тил умовного противника розвідувальної групи спеціального призначення з допомогою конвертопланів Bell V-22 Osprey, повідомляють Патріоти України. Про це повідомляють інформаційні агентства з посиланням на повідомлення 73-й МЦ СПП в соціальній мережі Facebook.

"Під час навчань #СіБриз2021 група спеціального призначення 73 МЦ СпП здійснює виведення в тил умовного противника розвідувальні групи спеціального призначення за допомогою конвертопланів Bell V-22 Osprey. Osprey є єдиними в світі конвертопланами та увібрали в себе всі переваги гелікоптерів та літаків. Bell V-22 Osprey стоять на озброєнні ССО США та Морської піхоти США. Ці конвертоплани здатні десантувати до 24 осіб та розвивати швидкість до 565 км/год.

Його високі технічні характеристики дозволяють операторам-розвідникам десантуватися в глибокий тил противника та залишатися непоміченими під час виконання завдання." - зазначено у пості на сторінці Фейсбук.


Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...