"Стає нашим внутрішнім": Окупанти збираються "віджати" Азовське море

Про спробу зробити Азовське море внутрішнім для Росії представники окупаційної влади почали говорити ще на початку літа. А днями так званий "глава парламенту" окупованого Криму Володимир Константинов заявив про те, що після анексії захоплених військами РФ українських територій Азовське море нібито набуде статусу виключно внутрішнього, передають Патріоти України.

"Азовське море стає нашим внутрішнім. Це серйозне стратегічне рішення для Росії. Це і безпека, і торгові шляхи, і курортна сфера, і рибне господарство", - заявив Константинов.
Подібна заява, яку росіяни зробили, надихнувшись на результати псевдореферендуму, означає, що РФ планує закрити море для всіх інших і робити там що завгодно. Тобто в такому разі країна-агресор ні з ким не погоджуватиме проходження суден, вилов риби та інші питання.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...