Стала відома доля мешканців київського будинку, який вчора розбомбили окупанти

27 мешканців київського будинку, який вчора зазнав ракетного удару, евакуювали, постраждала дитина перебуває у задовільному, стабільному стані. Про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив під час інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"27 людей евакуювали. Ми запропонували кожному з них надання даху над головою, але всі вони, чи хто у знайомих, хто у родичів, відмовились від цієї пропозиції", - сказав мер.

Кличко підкреслив, що внаслідок удару одна людина загинула, 4 осіб були госпіталізовані. За його даними, стан постраждалої дитини – задовільний, стабільний. Лікарі кажуть, що її здоров’ю нічого не загрожує.

Кличко додав, що рятувальники продовжують розбирати завали. Після цього почне працювати комісія, яка обстежить будинок і надасть висновки щодо можливості його подальшої експлуатації.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...