Сталась бійка: У центрі Праги група росіян напала на українських волонтерів

У суботу, 1 червня, у столиці Чехії місті Прага група росіян напала на членів української волонтерської організації Prague Maidan та побила їх. Про це повідомила представниця організації у соцмережі X.

Зазначається, що інцидент відбувся на Старомнєстській площі у центрі Праги. "Ми волонтеримо кожну суботу, з другої до шостої, маємо намет Russia Hands Off Ukraine. Там стоїмо мирно з мерчем і волонтерською скринькою. Все офіційно, маємо дозвіл", - розповіла підписникам представниця організації.

За словами волонтерки, нападники вибили телефон в українців та завдали жінці фізичної шкоди. Вона також опублікувала фото із закривавленою хустинкою у руках.

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...