Сталась пожежа: На Одещині після атаки "Шахедів" на портову інфраструктуру поранено громадянина Туреччини

На світанку, 2 жовтня російські війська атакували ударними безпілотниками портову та прикордонну інфраструктуру в Ізмаїльському районі Одеської області, у результаті чого були поранені двоє водіїв, один з яких громадянин Туреччини, заявив голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram, передають Патріоти України.

"Ціллю росіян була припортова та прикордонна інфраструктура. Двоє чоловіків, водії вантажівок, отримали поранення. Один із них — громадянин Туреччини". Голова ОВА повідомив, що постраждалі знаходяться у стані середнього ступеня важкості в лікарні, їм надають всю необхідну допомогу.

Також внаслідок атаки спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці ДСНС. Кіпер нагадав, що через обстріл у пункті пропуску "Орлівка" тимчасово призупинені пропускні операції.

"Росіяни умисно обстріляли пункт пропуску, ускладнюючи перетин кордону для звичайних людей. Це терор проти цивільного населення", - зазначив голова ОВА.

Що було раніше: У ніч на 2 жовтня російські війська атакували Україну 32-ма ударними БпЛА типу "Shahed", ППО збила 11 ворожих безпілотників у Кіровоградській, Одеській та Сумській областях.

Росіяни скинули з дрона вибухівку на автобус із 20-ю пасажирами у Херсоні (фото)

середа, 2 жовтень 2024, 13:15

У середу, 2 жовтня, у Херсоні армія країни-агресора РФ завдала удару дронами по громадському транспорту. Про це повідомляє керівник Херсонської МВА Роман Мрочко, передають Патріоти України. За інформацією чиновника, росіяни скинули з безпілотника вибух...

Імперія нелюдів та збоченців: Більшість українських полонених повідомили про пережите сексуальне насильство в Росії

середа, 2 жовтень 2024, 12:54

Більш ніж дві третини військовослужбовців, звільнених з російського полону, повідомили про сексуальне насильство стосовно них. Про це заявила глава місії ООН з моніторингу прав людини в Україні Даніель Белл на брифінгу щодо ситуації з правами людин...