Стало на одного українофоба менше: У Москві помер одіозний російський письменник

Едуард Лимонов помер через ускладнення після операції у віці 77 років.

У Росії помер голова незареєстрованої нацистської партії "Інша Росія", письменник Едуард Лимонов. Про це повідомив його помічник Дмитро Сидоренко, передають Патріоти України.

За його словами, це сталося сьогодні, 17 березня. Причину смерті він не уточнив. За даними Mash, Лимонов помер через ускладнення після операції у віці 77 років. Як пише видання, 17 березня він "переніс одразу 2 операції. Почалися проблеми з горлом, потім пішло запалення".

Лимонов запам'ятався вкрай негативним ставленням до незалежності України, вважаючи українську державність "неприродною". У 1999 році він був оголошений СБУ персоною нон-грата після закликів до порушення територіальної цілісності України. Але в 2007 році заборону на в'їзд в Україну йому був знятий. Лимонов підтримував анексію Росією Криму в 2014 році та бойовиків "ЛДНР" на Донбасі. У своїх статтях Лимонов звинувачував російських лібералів за прозахідну позицію щодо війни в Україні, вважаючи їх зрадниками. У 2015 році закликав закрити "ворожі" опозиційні ЗМІ в РФ, а прозахідних журналістів вислати з країни.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...