Стало відоме ім'я ведучого дебатів між Порошенком і Зеленським

Названо ім'я ведучого дебатів Порошенка і Зеленського

Модератором дебатів кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського виступить журналіст Павло Казарін. Про це заявив глава правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія, повідомляють Патріоти України.

"Модератором буде Павло Казарін", — сказав він.Аласанія також повідомив, що 5 квітня НСТУ проведе першу установчу зустріч щодо дебатів кандидатів у президенти за участю представників двох штабів і Центрвиборчкому.

Водночас він вважає, що дебати будуть зірвані. "Я думаю, що це боротьба слона з китом. Перший шукає смисли, другий — видовищ. Я думаю, вони не домовляться. І дебати, в тому задуманому, стадіонному форматі, будуть зірвані", — сказав Аласанія.

Казарін — український журналіст, уродженець Сімферополя, автор Slon.ru, оглядач "Крим.Реалії" і ведучий на телеканалі ICTV.

Джерело: Страна

"Чисткам" бути? Розвідка Великобританії дізналася про допит у Росії ще одного заступника Шойгу

середа, 1 травень 2024, 15:30

За даними британської розвідки, російська ФСБ допитала першого заступника міністра оборони РФ Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві, передають Патріоти України. Деталі: Як зазначено, до розслідування справи заступника міністра оборони Р...

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...