Стало відомо, чому Порошенко не з'явився на "Ходу гідності" Зеленського

Екс-глава держави Петро Порошенко прийняв рішення відсвяткувати День незалежності поряд з бійцями ЗСУ, а не на параді альтернативного формату. П'ятий президент Петро Порошенко не з'явився на головному заході на Хрещатику з нагоди святкування 28-ї річниці незалежності України, зазначають Патріоти України.

П'ятий президент України разом з дружиною Мариною відправився до Міністерства оборони, щоб відзначити День Незалежності поряд з воїнами Збройних сил України.

"Сьогодні я вітаю українців з Днем Незалежності, згадуючи тих, хто віддав своє життя за те, щоб ми мали свою державу, були вільні. Ми віддали шану і повагу тим хлопцям, які віддали своє життя за нашу землю", - заявив Порошенко.

За словами екс-глав держави, йому було важливо відсвяткувати День Незалежності з ветеранами АТО. "Для мене дуже важливо розділити цей святковий день з тими, хто захищає нашу незалежність", - додав Порошенко.

Екс-глава держави також взяв участь в урочистому молебні за Україну в Софії Київській. Участь у молебні разом з Порошенком також взяли глави релігійних громад, екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, міністр культури Євген Нищук, нардепи від партії "Європейська солідарність".

Він побажав співгромадянам миру "на умовах перемоги, коли буде звільнений останній шматок української землі, коли буде звільнений український Донбас, український Крим".

Зазначається, що Порошенко також розкритикував відмову від проведення військового параду на День Незалежності.

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...

Спроба трампістів затягнути процес не пройшла: Сенат США провів процедурне голосування щодо пришвидшення голосування допомоги Україні

середа, 24 квітень 2024, 2:35

23 квітня Сенат США підтримав скорочення процедури розгляду законопроєкту про фінансування військової та економічної допомоги Україні. 80 сенаторів підтримали клопотання лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера "про завершення дебатів", яке ...