Стало відомо, хто замінить дружину Луценка у Раді

Перед голосуванням за припинення повноважень Ірини Луценко Максим Бужанський заявив, що це "велика втрата" для українського парламенту.

Після відходу з Верховної Ради народної обраниці Ірини Луценко за списком "Європейської солідарності" в залі під куполом опиниться екс-глава Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович. Про це заявив 12 листопада, у вівторок, з трибуни парламенту народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський, передають Патріоти України.

Зазначимо, що перед голосуванням за припинення повноважень Луценко Бужанський заявив, що це "велика втрата" для українського парламенту. "У черзі за Іриною Луценко йшла Наталія Бойко. Щоб в парламент замість неї зайшов Володимир В'ятрович, ця Наталя Бойко зняла кандидатуру і стала радницею нашого прем'єра-міністра", - заявив Бужанський.

Нагадаємо, 4 листопада народний депутат від Європейської солідарності Ірина Луценко відкрило заявила, що дійсно залишає парламент, при цьому вона уточнила, що залишається в партії. "Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров'я не дає мені можливості працювати в повну силу, а відлежуватися за спинами команди не звикла", - написала дружина колишнього генпрокурора в Facebook.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...