Стало відомо про нові вимоги екс-вояка ЗСУ, котрий захопив міст Метро у Києві

Крім того, щоб припинити капітуляцію на Донбасі, кримчанин Олексій Белько під час перемовин з правоохоронцями вимагав зустрічі зі своєю дівчиною, зазначають Патріоти України.

"Було встановлено його телефон. Ми з ним зв'язалися, особисто я і наш психолог… На контакти він не йшов, вимагав переговорити зі своєю дівчиною, але ніяких розумних вимог, ніяких зв'язних думок від нього не було", - заявив голова поліції Києва Андрій Крищенко на брифінгу за підсумками спецоперації.

За словами Крищенка, після цього було ухвалене рішення брати злочинця штурмом. Спецпідрозділ поліції КОРД схопило 42-річного військового Олексія Белька після 19.00. За попередньою інформацією, він здався сам. На це вказують перші кадри затримання - зловмисник лежить на животі на асфальті, відкинувши карабін на вимогу спецпризначенців. За попередніми даними, вибухівка в його автомобілі виявлено не було.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...