"Стан істеричний": Скабєєва запанікувала через потужну допомогу Заходу Україні і атаку на Бєлгородську область (відео)

Риторика пропагандистів на російських телеканалах поступово починає змінюватися. Від "взяття Києва за три дні" до того, що зараз у своїх програмах вони розмірковують, чи передадуть на озброєння Україні ядерну зброю.

У теперішній ситуації на російському ТБ вкрай непросто розповідати громадянам, що все і далі "йде за планом". Так, пропагандистка Ольга Скабєєва в прямому ефірі на "Росія-1" заявила про істеричний стан через потужну військову допомогу Україні та воєнні дії в Бєлгородській області.

Тепер на російських телеканалах пропагандисти серйозно обговорюють можливість передачі Україні ядерної зброї, оскільки раніше в Росії не уявляли, що підтримка нашої держави країнами Заходу буде настільки потужною. Так, Скабєєва заявила, що постачання ракетних комплексів HIMARS, далекобійної артилерії, ракет Storm Shadow, винищувачів та іншої зброї раніше теж здавалося нереальним. Проте зараз ця потужна техніка вже є на озброєні в Україні або планується її постачання найближчим часом.

Тепер пропагандисти намагаються заспокоїти росіян хоча б тим, що принаймні "постачання ядерної зброї Україні неможливе".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...