Старенькі їхали на велосипедах у лікарню: Окупанти на Сумщині розстріляли пенсіонерів

У Сумській області окупанти вбили пенсіонерку та поранили її чоловіка, коли подружжя їхало на велосипедах до лікарні польовою дорогою. Це трапилось 19 березня, повідомляють Патріоти України із посиланням на Офіс Генпрокурора.

Згідно з даними, військовослужбовці збройних сил Росії з вогнепальної зброї обстріляли подружжя пенсіонерів. Внаслідок обстрілу 59-річна жінка загинула, її чоловік отримав поранення.

За процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування доручено проводити відділу поліції № 1Охтирського районного відділення поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...