Старійшині московської пропаганди зіпсували день народження: Володимир Познер втік з Грузії через бурхливі протести через його візит

Радянсько-російський журналіст-пропагандист Володимир Познер разом зі своїми гостями покинули Грузію після того, як у Тбілісі спалахнули протести проти його приїзду. Літак з 87-річним ветераном інформаційних війн злетів з тбіліського міжнародного аеропорту, повідомляє Перший канал Грузія.

В аеропорту були мобілізовані сили поліції.

Познер прилетів до Грузії 31 березня. Тут він планував відзначить свій день народження. У Грузії 87-річний московський візитер планував залишатися до 3 квітня.

Через приїзд Познера в Тбілісі спалахнули акції протесту. Протестувальники зібралися під будівлею готелю Vinotel Boutique Hotel, де зупинився Познер разом з друзями і вимагали від нього покинути країну.

Пізніше Познер і його гості були змушені покинути готель і перебратися в готель Rooms. Однак протестувальники добралися і до неї. Будівлю готелю закидали яйцями, а на асфальті поруч з'явився напис червоною фарбою Геть з Грузії.

Невдоволення протестувальників і деяких політиків в Грузії викликали висловлювання Познера про Абхазію та образливі вислови на адресу грузин і абхазів.

«І хоча це, звичайно, не наукове дослідження, але таке у мене було відчуття, що взагалі абхазці не дуже хотіли бути частиною Грузії», - заявив Познер у 2017 році.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"