Старший дбав про малюка: У Рубіжному двоє дітей тиждень самі жили під обстрілами (відео)

Українські військові врятували двох дітей, який цілий тиждень жили самі вдома в Рубіжному. Їхня мама пішла в місто і не повернулася. Зараз до мами ніхто не може додзвонитися. Де вона перебуває і чи з нею все гаразд – невідомо, інформують Патріоти України.

Дітей врятували українські військові

Інколи Михайла та Джейсона підгодовували сусіди. Хлопці також старалися самостійно готувати. Мама просила синів в жодному разі не виходити з дому.

Одного дня хлопців побачили українські військові. Вони допомогли їм виїхати, адже перебувати вдома було надто небезпечно. Дітей спершу перевезли в лікарню Сєвєродонецька. Це – один з небагатьох закладів, який ще там працює. А вже згодом їх евакуювали у Полтаву.

Старший брат розповів, як розмовляв з українськими військовими. "Я вийшов, дивлюся — троє військових. Вони кажуть: ти сам? Я кажу що ні, я з молодшим братом. Скільки років? Чотири. Вони кажуть: давайте ми вас краще вивеземо, бо тут небезпечно. "Прилетить" в хату, завалить, ніхто вас не витягне, а мама казала не залишати дім. Я краще про брата подбаю та про своє життя", — каже Джейсон.

Джерело: UA:Суспільне

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...