"Старий мерин" Путіна підтвердив свою репутацію: Глава МЗС Росії Лавров у Женеві образив журналісток (відео)

Старий мерин Путіна підтвердив свою репутацію: Глава МЗС Росії Сергій Лавров у Жиневі нахамив журналісткам (відео)

Глава МЗС Росії Сергій Лавров перед конференцією по роззброєнню і сесією Ради ООН з прав людини в Женеві образив грузинських журналісток, які поставили йому запитання, повідомляють Патріоти України з посиланням на Грузія Online.

У Лаврова запитали, чи приїде глава МЗС Росії в Тбілісі на сесію Комітету міністрів Ради Європи.

Він в звичній йому манері, по-хамськи, назвав журналісток "хворими".

"Ви хворі, дівчатка" - відповів глава МЗС Росії грузинським журналістам.

Пізніше своє показове обурення такою наполегливістю висловила представник МЗС РФ Марія Захарова.

"Грузинські журналістки (а це вже мем) в відділенні ООН в Женеві накинулися на російську делегацію. Йти було неможливо. Кричали, пхалися, штовхалися, намагаючись пробитися до міністра. Доводилося відсувати втратили всяку гідність жінок, щоб пройти вперед. І знаєте, що потрібно було? Повірити неможливо! Одне питання: чи приїде Лавров в Тбілісі? Це вже затьмарення розуму якесь, так поставити себе в залежність від приїзду або неприбуття представника іншої країни. Жалюгідне видовище", - написала Захарова на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, Сергій Лавров не раз бував на окупованих Росією територіях Грузії, в зв'язку з чим ним порушений закон "Про окуповані території", що передбачає штраф або позбавлення волі строком до трьох років. Отже, можливий візит Лаврова поставить владу Грузії в досить незручне становище - з одного боку, вони зобов'язані його затримати, з іншого - це неможливо зробити через зобов'язання перед Радою Європи.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...