"Старий "п*рдун": Відомий український телеведучий запропонував оригінальний спосіб вбивства Путіна

Суханов нагадав, що Путін - не вічний / Фото - instagram.com/govoryt_ukraina/Відомий український телеведучий родом з РФ Олексій Суханов в черговий раз розкритикував російського диктатора Путіна за розв'язану проти України повномасштабну війну. В інтерв'ю Дмитру Гордону Суханов назвав Путіна п*рдуном і висловив упевненість, що так чи інакше йому прийде "каюк", передають Патріоти України.

"Ну він же теж не вічний. Подивіться, адже він такий жалюгідний зараз... Я якось побачив, ось в Іран він прилетів. Боже, мені здається, що він вже навіть під себе ходить, він якийсь старий став, овал обличчя вже староп*рдичнийй, ось ці ручки щурячі з коготочками...", - висловився Суханов.

На ремарку Гордона про те, що Путін завдяки розвитку медицини може прожити ще 10-20 років, Суханов сказав: "Я дуже сподіваюся, що знайдеться хірург, який знає, що робити. А ще я сподіваюся, що наші мольфари сильніше за їх шаманів".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....