"Старик Кабаев" зразковий сім'янин: У "тещі" Володимира Путіна виявили 5-кімнатні апартаменти в легендарному "будинку професора Преображенського"

У «тещі» Володимира Путіна Любові Кабаєвої виявили п'ятикімнатні апартаменти в легендарному «будинку професора Преображенського» з «Собачого серця». Розташоване елітне житло президентської «тещі» на п'ятому поверсі будівлі, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Собеседник".

Метраж квартири становить 260 квадратних метрів, до яких «додаються» чотириметрові стелі, тригранні еркери і дві арочні лоджії з балюстрадами. В обробці громадських зон використані мармур Crema Marfil, венеціанська штукатурка, мозаїка і цінні породи дерева. У сусідах у Кабаєвої значиться олігарх Леонід Міхельсон, який займає квартиру колишнього члена родини Фаберже.
Розслідування журналістів показало, що Любов Кабаєва отримала нерухомість в будинку професора Преображенського вартістю близько 600 млн рублів ще в 2015 році, причому, згідно з випискою з Росреєстра, квартира до неї перейшла через посередника від фірми «Тепло-Інвест», пов'язаної з «Газпромом».

Допомагали своїй злочинній державі: У Фінляндії затримали російських студентів

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:05

Трьох громадян Росії підозрюють у експорті товарів подвійного призначення з Фінляндії до іноземних держав. Студенти – двоє 25-річних хлопців та 18-річна дівчина – за рішенням суду перебуватимуть під вартою, поки триває слідство. Про це пише Yle, переда...

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...