"Старих форматів більше не буде": Зеленський натякнув на гучні звільнення наступного тижня

Президент України Володимир Зеленський на наступний тиждень анонсував продовження роботи з очищення державних інституцій, передають Патріоти України.

У своєму вечірньому відеозверненні глава держави наголосив, що "старих форматів" більше не буде. "Наступного тижня буде продовження нашої роботи з очищення державних інституцій від тих, хто намагався перетягнути з минулого всі ті старі свої звички та старі схеми…", - сказав він.

За словами Зеленського, вони десятиліттями послаблювали Україну. "Старих форматів у нашій державі більше не буде – тих форматів, коли одні захищали державу й людей, а інші намагалися поставити і державу, і людей на службу своїй вигоді", - підкреслив президент.

Він наголосив, що хоч би ким людина була – чи то військкомом, чи то депутатом, чи то посадовцем – кожен повинен працювати лише заради держави. "Так і буде", - підсумував Зеленський.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...